2019 Bugatti Divo 8.0 W16 / by Nicholas Kauffmann

I dag, den 24. august ble den nye Bugatti Divo lansert! Verdenspremieren ble satt til Pebble Beach i California! Nyt de lekre bildene og videoene som er tatt av Buggati. Enjoy! Det skal lages 40 stykker. Spring til banken og ta ut 50 millioner for å få den levert i UK. Prisen i Norge? Toppfarten er begrenset til 380 km/t da denne bilens hovedfokus er svingete veier. Vanskelig å kjøre svingete veier i 400 km/t som Chiron klarer. Mye lettere i 380! Vi håper å se denne bilen på Paris Auto Show i October! Gled dere for live video og masse bilder.

Alle bilder er copyright beskyttet av Bugatti. 

_________________________________

Today, the 24th of August Bugatti finally had their world premiere of the Bugatti Divo! Fantastic looking with a 1500BHP W16 engine. Top sped set at 380 km/h. We are going to the Paris Auto show in October and will hopefully see it there! Enjoy! There will only be made 40 of these, so hurry to the bank and take out 5,000,000 EURO!